Välkommen 2021!

Jag hoppas att ni har haft en fin jul och nyår samt har en god fortsättning. För min del har jag spenderat julen i Gävle med nära och kära samt tagit det allmänt lugnt och njutit av ledigheten. Till nyår var planen att vi skulle åka upp till fjällen med några vänner, men på grund av sjukdom fick vi tyvärr ställa in för denna gång. Väldigt tråkigt och dålig tajmning när vi äntligen hade något roligt inplanerat som vi har sett fram emot… Men det är väl ändå väldigt signifikant och symboliskt att avsluta året sjuka i covid.

Eftersom att stugan blev ledig åkte Gustavs föräldrar till fjällen istället medan vi fick låna deras hus. Trots att det bara blev jag och G som firade nyårsafton tillsammans så lyxade vi ändå till det med en trerätters middag (se bild på rätterna nedan). Vi spelade även Bingolotto och firade tolvslaget uppe på balkongen med utsikt över Storsjön med ett varsitt glas bubbel. Som ni hör så blev det lugnt men ganska mysigt ändå!

Smördegsknyten med fyllning av svamp- och västerbottenost.
Stekt och ugnsbakad entrecote med hasselbackspotatis och primörer. Serverades givetvis med bea och rödvinssås.
Honungsstekta päron med ett täcke av valnötter karamelliserade i ljus rom. Serverades med hemmagjord vaniljglass.

Nu väntar vi förväntansfullt på att bli friska och få starta 2021 på riktigt. Imorgon börjar jag att jobba igen och jag uppskattar verklige att jag har ett arbete som kan utföras på distans. Vi har ännu inte bestämt när vi åker tillbaka till Stockholm men det blir troligtvis i mitten på januari någon gång. Jag är verkligen så taggad på ett nytt år, att få ta detta vaccin och att snart få börja leva (lite mer som vanligt) igen. Jag tänkte också passa på att sätta upp mål för det nya året, nu när vi ändå sitter i karantän och har massor av tid över. På återseende kära ni!

En reaktion till “Välkommen 2021!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s