Mina nya glasögon

Här kommer som utlovat bild på mina nya brillor som jag hämtade ut förförra veckan. Jag som är en trogen och inpräglad linsanvändare tycker såklart att det är svårt att vänja mig med glasögon, men då ögonen behöver återhämtning måste jag försöka använda dem åtminstone en dag i veckan. Vi har ju trots allt bara ett par ögon som vi måste vara rädda om! Dessa är från D.Arnesen i färgen Gold. Jag har även samma modell på mina terminalglasögon fast i färgen bruna/spräckliga. Vad tycks?

Ni kommenterar längst ned i inlägget. Är ni inte inne direkt i inlägget lämnar ni en kommentar via länken ”lämna en kommentar” i underrubriken. Ni kan även följa min blogg för att få ett mail varje gång det finns ett nytt inlägg. För att registrera er anger ni e-postadressen nedan eller i sidopanelen till höger.

2 reaktioner till “Mina nya glasögon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s