Bilderna jag aldrig publicerade

Det är svårt att inte tänka och längta tillbaka till alla ens tidigare resor såhär i vintermörkret. Jag tänkte därför göra en återblick och dela med mig av några bilder från vår asienresa förra hösten. Ni som följer mig på instagram vet att jag postade ganska flitigt under tiden vi var där, men eftersom att kameran gick på högvarv så finns det många fler bilder som jag aldrig har publicerat ännu som jag vill dela med er. Här kommer några av mina, lite mer avskalade och oredigerade, favoritbilder som ni inte har sett tidigare!

Klicka in på bilderna för att se dem i större skala.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s