En annorlunda luciahelg

I veckan har vi tagit en trip till Stockholm för att bland annat titta till lägenheten och hämta ut ett paket från jobbet. Som tur är så fick vi låna G:s föräldrars bil vilket gjorde hela Stockholmsvisiten möjlig då jag helst undviker lokaltrafik förutom i nödfall. Jag har känt mig lite hängig sedan i måndags (främst huvudvärk) och vi passade därför på att beställa hem ett PCR-test för covid när vi väl var hemma. Imorse vaknade jag upp av ett negativt provresultat vilket var en lättnad. Dessutom känner jag mig mycket piggare nu också!

I förmiddags rullade bilen tillbaka till Gävle och på vägen hem passade jag även på att hämta ut mina nya glasögon som jag beställde förra veckan. Eventuellt bjuder jag på en bild här framöver. Förövrigt har jag inga planer för resten av denna helgen. Hade det varit ett vanligt år så hade jag troligtvis haft en rolig fest och utgång inplanerad med vännerna. Men denna luciahelg blir såklart inte som tidigare år tyvärr och det får mig verkligen att längta tills när pandemin är ett minne blott… Hur gör ni för att hålla motivationen uppe och för att främja er sociala stimulans? Jag behöver verkligen era bästa tips här.

2 reaktioner till “En annorlunda luciahelg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s