Jobbhelg

Long time no see! Denna helg jobbar jag vilket innebär att jag varit ledig igår och börjar inte förrän på eftermiddagen idag. Sedan jobbar jag till 21 ikväll och 09-18 lördag och söndag. Det kanske låter jobbigt men för det mesta består jobbhelg av att besvara mail vilket är ganska skönt och flexibelt. Att jobba helg händer även typ var sjunde helg vilket inte alls är ofta. Det är även skön att få en ledig dag mitt i veckan då vi alltid är ledig torsdagen innan och tisdagen efter.

Igår hade jag en väldigt bra dag. Det blev en sovmorgon, promenad, hemmagym och sedan lite julhandling med mamma. Halva dagen gick jag runt i morgonrock och det finns väl inget bättre än det? Ikväll blir det som sagt jobb kombinerat med idolfinal och hemmalagade hamburgare. Som ni hör så går det ingen nöd på mig! Jag hoppas att ni är friska och mår bra samt får en härlig helg. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s