Hemma i Gävle

Godmorgon! Äntligen helg, igen. I torsdags bestämde vi oss för att fly Stockholm ett tag och åka hem till Gävle. Påfrestningen att jobba hemifrån tillsammans, ej kunna gå på gym eller umgås med annat folk börjar bli allt mer påtagligt. Jag uppskattar verkligen att vi båda jobbar hemifrån just nu och är flexibla med location. I Gävle har vi ändå våra familjer, vi kan variera att bo i två olika hus och har även tillgång till bil (för att handla mat och andra nödvändigheter). Hur länge vi stannar är dock oklart men sannolikt blir det fram till årsskiftet då vi ändå ska vara här för att fira jul. Sen blir det troligtvis någon kortare biltripp till Stockholm för att kolla till lägenheten.

Igår kväll lagade jag middag och kollade på Idol med familjen. Ni som följer mig på instagram såg att det bjöds på råbiff och jag tänkte faktiskt lägga upp receptet under helgen för er som är sugna på att göra det själv. Om ni inte redan har märkt det så går receptinläggen på högvarv just nu, framförallt för att det inte finns så mycket mer spännande att dela med sig av. Sen tycker jag nog att matlagning och recept är den kategori som är roligast och mest kreativ också. Stay tuned!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s