Tips på skönhetsfavoriter

Detta inlägg innehåller annonsering i form av affiliatelänkar

Ansiktskräm (klick!) / Highlighter stick (klick!)
Ögonbrynsgel (klick!) / Ögonfransböjare (klick!)
Fixing Spray (klick!)

God förmiddag! Nu är vi halvvägs igenom denna arbetsvecka och jag hoppas att ni har haft en bra sådan. Min vecka har hittills bestått av jobb och träning och den kommande helgen kommer att spenderas i Gävle för bland annat halloweenfirande. Det ska bli så roligt! Dock är utklädnad fortfarande inte bestämt då jag är ute i sista sekund som vanligt…

Halloween är verkligen höstkänsla för mig och på tal om höstkänsla så tänkte jag dela med mig av min senaste beställning av skönhetsprodukter. Jag handlar sällan skönhetsprodukter men när jag väl gör det, vilket sker ungefär 3-4 gånger per år inför varje årstid, brukar jag alltid beställa från Cocopanda.se där jag är en trogen kund sedan flera år tillbaka. Jag älskar deras sortiment och framförallt deras låga priser vilket är perfekt för plånboken. Ni vet väl att de även har gratis frakt? Ovan har jag länkat produkterna från min senaste beställning och som jag idag använder i min dagliga rutin. Vissa av dem är gamla favoriter och andra är nya som jag är mycket nöjd med. Tips tips! Jag såg dock nu att Revolutions Fixing Spray är slutsåld men ni kan enkelt bevaka produkten och bli informerad när den är tillbaka i lager.

Nu ska jag återgå till arbetet efter min lunch och även tänka vidare över en potentiell outfit till helgen. Vi får se om jag bjuder på en bild eller två efter helgen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s